phone 06-54213248
photo
Welkom bij Danny's Tuinen
Voor tuinaanleg, -onderhoud, (sier)bestrating en het plaatsen van erf-afscheidingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Al 10 jaar is Danny’s Tuinen een erkend hoveniersbedrijf in de regio Utrecht.
Daar komt bij dat Danny's Tuinen graag met u meedenkt.
De tuin wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van het huis.
Tuinmeubelen en beplanting sieren de tuin, maar met name de aankleding - in de vorm van bestrating - neemt een zeer prominente plaats in.
Heeft u een idee hoe u uw tuin zou willen indelen? Wij werken het graag samen met u uit.
Wilt u op ideeën worden gebracht? Ook geen probleem, daarvoor kunt u tevens bij Danny's Tuinen terecht.

TUIN INRICHTING
Aanleg

Een nieuw huis, een nieuwe tuin..... in veel gevallen heeft u niet dezelfde smaak als uw voorganger. Daarom is het belangrijk dat de tuin helemaal naar wens wordt ingericht zodat u er vele uurtjes lekker kunt vertoeven.

Onderhoud

Danny’s Tuinen verzorgt alle werkzaamheden op het gebied van snoeien, begeleiden van heesters, rozen, vaste planten en bomen. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van vijvers, gazon, bemesting en bodemverbetering met behulp van organische meststoffen.

Bestrating/Sierbestrating

Er zijn vele soorten bestratingen, zo kunt u een terras van Chinees hardsteen, graniet, keramiek, beton, klinkers (oud gebakken) etc... laten aanleggen.

Erf-Afscheidingen

Geen tuin kan meer zonder een mooie erf-afscheiding. Denkt u aan een mooie groene haag met veel bloemen of denkt u aan een onderhoudsvrije erf-afscheiding van hardhout in combinatie met gegalvaniseerd betongaas ?

Beplanting

Wat niet mag ontbreken in een tuin zijn uiteraard planten, bloemen en bomen.

Vijvers

Houdt u van vissen? Of heeft een zwemvijver uw voorkeur?

Gras/Kunstgras

Een mooi terras met daaraan grenzend een keurig gazon wat er stralend groen bij ligt. Dat is toch ook wat u wilt ?

Houten Constructies

Wilt u meer sfeer, diepte of hoogte in uw tuin creëren dan zijn er verschillende varianten van houten pergola's, tuinhuizen en veranda’s mogelijk. Daarnaast kunnen wij op maat gemaakte houten tuinmeubelen helemaal naar wens leveren.

3D Ontwerp

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de tuin beschikt Danny's Tuinen over de mogelijkheid om de ontwerp tekening in 3D te maken. Hierdoor krijgt u meteen een goed beeld van het eindresultaat en kunt u uw wensen tot in detail verwezenlijken.


PROJECTEN

CONTACT

Heeft u een specifieke vraag of wilt u algemene informatie over een bepaald onderwerp dan kunt u ons contactformulier gebruiken:

contactContact Formulier
×
×

Ik wil graag informatie over:

Onderhoud / Contract

Erf afscheidingen

Aanleg

Vijvers

Bestrating

Beplantingsplan

Ontwerp

Tuinmeubilair