phone 06-54213248

Mag ik me even aan u voorstellen ?


about1

Mijn naam is Danny van Ginkel, 34 jaar oud. Op mijn 16e ben ik de Opleiding Groenvoorziening gaan volgen en heb deze met succes afgerond.

Hiernaast heb ik mij nog extra verdiept in het ontwerpen en maken van beplantingsplannen. Vervolgens heb ik zes jaar lang ervaring opgedaan bij een hoveniersbedrijf in Driebergen. Mijn droom was altijd om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen en op 1 januari 2008 heb ik hier dan ook vorm aangegeven door mijn eigen bedrijf Danny's Tuinen op te richten. Na 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio Utrecht. Onze werkzaamheden voeren wij met zeer veel enthousiasme en plezier uit en wij streven er naar om hoogwaardige kwaliteit te leveren.


Milieu vriendelijk werken:

Milieu bewust werken word steeds belangrijker, ook Danny`s Tuinen speelt hier op in. Wij doen dit als volgt:

  • Al onze machines lopen op het mengsel aspen in plaats van euro-95. In aspen zitten geen schadelijke stoffen zoals zwavel, benzine en tolueen. Het voordeel hiervan is dat het beter is voor onze gezondheid en het milieu.

  • Onkruid bestrijding doen wij met milieuvriendelijke middelen en als het mogelijk is ook machinaal om de schade aan het milieu te beperken.

about7

Machines:

Danny's Tuinen heeft grotendeels de tuinbouwmachines in eigen beheer. U moet denken aan een mini graver, shovel, grondfrees, verticuteermachine etc...

about2

Wij hebben machines voor kleine en grote tuinen en kunnen daardoor aan ieders wens voldoen. Voor het transport van alle materialen en machines beschikken wij over de juiste auto's.